Åbningstider
Se dem her

Jersie Strandvej 88
2680 Solrød Strand

56 14 33 55
Info@oecc.dk

Vintercamping

Lidt om os og vintercamping

Vi har vintercamperet siden sidst i 70èr. Først her i Danmark i ganske almindeligt udstyrede vogne, bare med en varmeovn og siden med mere lidt luksus, ensbetydende med blæservarme. Siden er turen ofte gået til Panorama Camping i Westendorf i Tirol på utallige juleferier og i de senere år også til Sportscamp Woferlgut ved Zell Am Zee.

Siden vi startede med at vintercampere er vognene blevet langt mere komfortable og den tekniske udvikling er gået stærkt. Det er blevet almindeligt med Alde centralvarme og vandbåren gulvvarme i mange vogne. Vi har kørt i vogne med både Truma blæservarme og Alde centralvarme og vores erfaring siger os at man kan sagtens holde varmen i en ganske almindelig LMC med blæservarme, men at man får en større komfort med centralvarme og vandbåren gulvvarme..

At campere om vinteren er en dejlig oplevelse for hele familien, også selv om man ikke står på ski. Der er en masse at opleve og bare det at tage kabineliften til toppen og sidde og nyde en frokost mens man ser på det flotte hvide vinter bjerglandskab, er i sig selv en fantastisk oplevelse. På pladsen er det hyggeligt at sætte sig ud i solen og slappe af med en bog med en kop varm kakao eller bygge snehuler med ungerne.

Webbureau ITTP

Tilmeld nyhedsbrev