Åbningstider
Se dem her

Jersie Strandvej 88
2680 Solrød Strand

56 14 33 55
Info@oecc.dk

Lidt om Østsjællands Camping Center

Campinglivet giver store ferie- og fritidsoplevelser året rundt for hele familien. Hvad enten du er ny eller garvet campist, finder du hos Østsjællands Camping Center et stort udvalg af vogne, nye såvel som brugte, samt alt tænkeligt udstyr til herlige campingture.


Vi er kendt for vores gode service og kompetente rådgivning. Vi hjælper gerne med at finde vogn og udstyr, der passer til dine ønsker og behov. Vi er selv campister og camperer både sommer og vinter. Derudover er vi medlem af campingbranchen som er din garanti for en reelhandel.

Østsjællands Camping Center blev etableret i 1977 af Helmut Kamper og Karin & Tommy Rasmussen. I dag er både 2 og 3. generation aktive i den daglige drift. Østsjællands Camping Center har gennem alle årene forhandlet LMC campingvogne og er landets ældste LMC forhandler. I 2015 blev sortimentet udvidet med 2 yderligere tyske kvalitetsmærker Knaus og T@B. Forretningen byder udover nye vogne på godt 80 pæne brugte vogne i prislejet fra 15.000-230.000.

Vi er forhandler af Isabella, Ventura, DWT & Kampa fortelte samt alt i udstyr, tilbehør og reservedele. På vores værksted kan vi tilbyde reparation og service af din campingvogn af dygtige faglærte mekanikere.

Vores camping center ligger centralt placeret på Sjælland i Solrød Strand, kun 1 km fra adkørsel 31 på Køge bugt motorvejen. Vi er også central placeret med kun 5 km til Køge, 15 km til Roskilde  20 km til Ringsted og 30 km til København.

Kontakt information

Østsjællands Camping center

Jersie Strandvej 88
2680 Solrød Strand

E-mail: info@oecc.dk
Tlf.: 56143355

Webbureau ITTP

Tilmeld nyhedsbrev